Alles over het keurmerk ‘kwaliteit laat je zien’

Zorgboerderij “Stal de Schultenhof” draagt het keurmerk ‘kwaliteit laat je zien’ . En maakt gebruik van het kwaliteitssysteem zorgboerderijen; uitgegeven door het landelijke steunpunt Landbouw en Zorg.

Dit kwaliteitssysteem ondersteunt zorgboerderijen bij het waarborgen en verbeteren van zorg. Het kwaliteitssysteem wordt periodiek geëvalueerd door de landelijke federatie Landbouw & Zorg.

Stal de Schultenhof is gecertificeerd als erkend leerbedrijf in de zorg. Dat betekent dat je hier de nodige dingen voor je toekomstige beroep kunt leren en daarbij goede begeleiding krijgt.

De opleiding en werkervaring van Lilian en haar medewerkers staan garant voor het bieden van zorg op een professioneel niveau. Er wordt gewerkt vanuit individuele zorg- en ontwikkelingsplannen, waarbij wordt uitgegaan van de wensen en mogelijkheden van de zorgvrager.

De boerderij biedt kwaliteit door het bieden van zorg afgestemd op de behoefte en wensen van de zorgvrager:

Keurmerk
Keurmerk
Kwaliteit Laat Je Zien is hét keurmerk voor zorgboerderijen. Het keurmerk bestaat sinds 2002 en is het branchekeurmerk van de Federatie Landbouw en Zorg.
Erkend leerbedrijf
Erkend leerbedrijf
Samen met het beroepsonderwijs en het bedrijfsleven werken ze aan de optimale aansluiting van het onderwijs op de arbeidsmarkt.
Zorg op maat
Zorg op maat
De boerderij biedt kwaliteit door het bieden van zorg afgestemd op de behoefte en wensen van de zorgvrager.